Aidosti lähellä


Hakaniemen kauppahalli on tarjonnut asiakkailleen elämyksiä, ensiluokkaisia tuotteita sekä asiantuntevaa palvelua jo sadan vuoden ajan.

HAKANIEMEN KAUPPAHALLI

Helsingin ensimmäinen "ostoskeskus"


on onnistunut säilyttämään ainutlaatuisen tunnelman minkä voi aistia heti sisään astuessaan, vaikka tällä hetkellä kauppahalli toimiikin väliaikaisissa tiloissa ns. Lasihallissa. Nämä kokeneet kauppiaat ovat alansa asiantuntijoita, joilla ei mene sormi suuhun kiperienkään kysymysten kanssa. Heidän laadukkaista valikoimistaan löydät helposti niin jokapäiväiset kuin harvinaisemmatkin herkut ja tuotteet. Ihan parasta palvelua tarjotaan kaikille asiakkaille.

Hakaniemen halli on kalliolaisten oma lähikauppa, mutta se on kätevästi myös muiden kaupunkilaisten ulottuvilla. Lähditpä ostoksille sitten raitiovaunulla, kaupunkipyörällä, bussilla tai metrolla, pääset helposti melkein ovelle asti.


REMONTIN AIKANA

Lasihalli palvelee


Hakaniemen kauppahallin peruskorjaus alkoi vuoden 2018 alussa ja valmistuu näillä näkymin vuonna 2022. Peruskorjauksen aikana hallin toiminta on jatkunut keskeytymättä väliaikaisissa tiloissa, Lasihallissa, Hakaniemen torilla.

Lasihalli on palvellut kauppiaita ja asiakkaita erinomaisesti, valoisissa tiloissa on iloinen kauppahallin tunnelma ja asiakkaita on riittänyt hyvin. Tervetuloa kauppahalliin!


Tietoa Kauppahallista

RAKENNETTU

1914

KAUPPIAITA

40

ERITYISTÄ

Hakaniemen halli on n.20 henkilön päivittäinen kohde

VANHIN MYYMÄLÄ

Tmi Maria Kurosen seur. vuodesta 1914