Kauppahallin upea muodonmuutos huomioitu vuoden vaikuttavimpana uudistuksena

12.1.2024 / 15:12

Helsingin sydämessä sijaitseva perinteikäs Hakaniemen kauppahalli on viime vuosina käynyt läpi merkittävän muodonmuutoksen, ja sen vaikutus on huomattu myös kansainvälisellä tasolla. Hallin vuoden 2023 kohokohtiin lukeutuu mukaan lifestyle-lehti Monoclen vierailu kauppahalliin ja kauppahallin palkitseminen ”Most Considered Market Makeover” -palkinnolla.

Monocle on lifestyle-lehti, joka painottaa kansainvälisiä aiheita, kulttuuria, muotia ja muotoilua. Kansainvälisesti arvostettu lehti vieraili kesällä 2023 tutustumassa uudistuneeseen kauppahalliin. Vierailun aikana Monocle sai tilaisuuden syventyä paikalliseen tunnelmaan ja tutustua perinteikkään hallin muodonmuutokseen.

Video Monoclen vierailusta löytyy Youtubesta ja Monoclen verkkosivuilta.

Vaikuttavin uudistus

Lokakuussa julkaistussa numerossa, lehti kruunasi Hakaniemen kauppahallin ”Most Considered Market Makeover” -palkinnolla. Palkinto korostaa kauppahallin onnistunutta ja harkittua uudistumista, joka on tuonut uudenlaista eloa perinteikkääseen ympäristöön. Monocle-lehden myöntämä palkinto heijastaa sitä, kuinka Hakaniemen kauppahalli on onnistunut yhdistämään perinteen ja innovaation, tehden siitä paikan, joka houkuttelee niin paikallisia asukkaita kuin matkustelijoitakin.