Usein kysytyt kysymykset

Peruskorjattu kauppahalli on herättänyt paljon erilaisia käytännön kysymyksiä. Löydät alta koottuna usein kysytyt kysymykset sekä niiden vastaukset.

Voinko asioida kauppahallissa koiran kanssa?

Kyllä, kauppahalli on koiraystävällinen ja hyvin käyttäytyvät koirat ovat tervetulleita.

Mistä löydän wc:n?

Vessat löytyvät leipäkaaren päädyssä olevasta portaikosta, ensimmäisen ja toisen kerroksen välistä.

Liikuntaesteiselle kuitenkin helpommin saavutettavat vessat ovat metrolle vievässä porraskäytävässä, ja niihin pääsee hissilläkin. Esteetön ja naisten wc löytyvät K-kerroksesta. Miesten wc löytyy M-kerroksesta.

Kuinka wc-maksu toimii?

Kahviloiden ja ravintoloiden asiakkaille wc-käynti on maksuton. Kysy kassalta koodi käyntiä varten.

Muille asiakkaille wc toimii pientä maksua vastaan. Maksun voi suorittaa lähimaksulla maksukortilla. Wc-maksua ei voi suorittaa käteisellä. Selkeät ohjeet maksuun ja oven avautumiseen löytyvät kunkin wc:n lähettyviltä.

Onko kauppahalliin esteetöntä sisäänkäyntiä?

Kyllä, esteetön sisäänkäynti löytyy torin puolelta, kauppahallin pääsisäänkäynnistä A. Liikuntaesteisten ja lastenrattaita käyttävien on hyvä tietää, että halliin pääsee myös suoraan hissillä metrokäytävästä.

Kuinka ravintola Kirsikkaan kuljetaan muun kauppahallin ollessa kiinni?

Sisäänkäynti Kirsikkaan tapahtuu muun hallin kiinni ollessa kauppahallin pääovesta A, torin puolelta.

Kuinka löydän helposti kauppahallin toiseen kerrokseen ja sieltä pois?

Toiseen kerrokseen pääset kätevästi liukuportailla, hissillä tai ihan rappusia pitkin (sisäänkäyntejä sekä torin että Hämeentien puolella). Huomaathan, että liukuportailla pääset vain ylös päin. Alas pääset rappuja pitkin tai hissillä, joka sijaitsee ravintola Kirsikan päädyssä.

Tarvitsen kauppahallissa apua asiassa x, keneen voin ottaa yhteyttä?

Kauppahallin aukioloaikoina tavoitat hallivalvojan numerosta 040 1359 052 tai hallivalvojien toimistosta. Toimisto sijaitsee hallin ensimmäisessä kerroksessa Lihakauppa Böfin lähettyvillä, Hämeentien puoleisen sisäänkäynnin vieressä.

Mistä löydän tuoreita leipomotuotteita?

Kauppahallin leipäkaari on pullollaan tuoksuvia tuoreita leipiä, leivoksia ja ihania perinneherkkuja. Leipäkaareen löydät helposti ensimmäisen kerroksen kalakauppiaiden päädystä.

Mistä voin tarkistaa kauppahallin aukioloajat?

Hakaniemen kauppahallin aukioloajat löytyvät kauppahallin verkkosivujen etusivulta. Kauppahalli on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8-18. Ilmoitamme etusivulla myös aina mahdolliset ajankohtaiset poikkeusaukioloajat.

Huomioithan kauppiaskohtaiset aukioloajat ja tarkistat nämä kauppiaiden omilta sivuilta ennen vierailua.

Kuinka löydän lempikauppiaani myymälän uudistuneesta kauppahallista?

Kauppahallin pohjakartta pyörii hallissa sijaitsevilla infonäytöillä. Pohjakartat löytyvät myös verkkosivuillamme julkaistusta artikkelista. Löydät artikkelin täältä.

Onko jotain, mitä haluaisit kysyä meiltä? Anna palautetta: kehu, ehdota, moiti tai kysy.